Objavljen besplatan DLC za Shadow of Mordor

Warner Bros. i Monolith su najavili Power of Defiance add-on za svoju Lord of the Rings akcionu igru Middle-earth: Shadow of Mordor

Ekspanzija je besplatna i biće objavljena za Xbox One, PlayStation 4 i PC. DLC nije bio najavljen za Xbox 360 i PlayStation 3 izdanja. Power of Defiance DLC u sebi sadrži novi skin za karaktera i Lithariel, opisanu kao ratničkog komandira Nurn ratnika. Kao Lithariel, igrač će se suočiti sa Sauronovom armijom kroz novi Test of Defiance challenge mod. DLC takođe poseduje novu epsku runu pod imenom Defiant to the End, koja omogućava igraču poslednju šansu da se vrati u bitku. Power of Defiance DLC stiže dok igrači očekuju prvu Shadow of Mordor premium ekspanziju Lord of the Hunt, koja je uključena u njen DLC pass od 25 dolara, i trebalo bi da stigne krajem 2014. godine. Shadow of Mordor je objavljen u oktobru za  Xbox One, PS4 i PC, a Xbox 360 i PS3 verzije stižu sledećeg utorka.

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi