Nvidia predstavila PC Gaming Revival Kit

Nvidia je predstavila PC Gaming Revival Kit, paket koji se sastoji od grafičke kartice, napajanja, SSD-a i igre, a sve u cilju kako bi pomogla da se vaš PC "vrati u igru".

Želite da pretvorite vaš četiri godine star Dell računar u gejming mašinu, a u tome vas sprečava generičko napajanje od 350W? Za ovakve i slične stvari, Nvidia je predvidela PC Gaming Revival Kit, paket koji se sastoji od grafičke kartice, napajanja, SSD-a i igre, a sve u cilju kako bi pomogla da se vaš PC “vrati u igru”.
Komplet uključuje hardver koji pretvara bilo koji desktop sa SATA portom i PCI-Express slotom u 1080p gejming mašinu. Naravno, ovde je potrebno ispuniti neke osnovne zahteve koji se tiču grafičke kartice. U Evropskoj Uniji će ovaj komplet koštati 400 evra, a sadržavaće MSI GeForce GTX 1060 3GT OC grafičku karticu, odnosno fabrički overklokovani GTX 1060 3GB model sa dual-fan rešenjem za hlađenje, Corsair Force LE 240GB SSD, Corsair CX450M modularno napajanje od 450W, NVIDIA GeForce majicu i kopiju igre Gears of War 4.
Ukoliko bi se ove stvari kupovale odvojeno koštale bi 402 evra u EU, pa sve ne donosi neku posebnu vrednost, ali ima namenu da korisnike uputi u smeru prema Nvidiji.
Nvidia poklanja tri VR indie igre sa grafičkim karticama srednje klase
nvidiab.jpg
Izvor: Techpowerup
Sve informacije vezane za Nvidia, možete pogledati na Nvidia hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi