Nvidia objasnila Marty McFly Modding moderu upotrebu Ansel koda

Početkom nedelje pojavili su se izveštaji prema kojima je moder igara Marty McFly Modding optužio kompaniju Nvidia da je ukrala post-processing kod za Ansel

Početkom nedelje pojavili su se izveštaji prema kojima je moder igara Marty McFly Modding optužio kompaniju Nvidia da je ukrala post-processing kod za Ansel, Nvidijinu fotografsku alatku koja se koristi unutar igara. Pomenuta alatka vam omogućava da zamrznete svoj gejmplej kako bi uzeli 2D i 3D snimke, uz dodat post-processing.
Kasnije u sredu, Marty McFly Modding je postavio upis na Facebook-u u kome objašnjava da je nesporazum izglađen. Marty McFly Modding navodi da je razgovarao sa Nvidijom, uključujući i glavnog developera Ansel-a, koji je objasnio da je MasterEffect ReShade.fx bio deo zaostalog koda koji je Nvidia testirala kao deo razvoja Ansel-a, da bi tragovi ostali u proizvodnoj verziji. Nvidia je uverila Marty McFly Modding da će sledeća verzija Ansel alatke izbaciti pomenuti kod i dodati Marty McFly Modding u listu zasluga.
Ozvaničena 3GB varijanta NVIDIA GeForce GTX 1060 grafičke karte
Izvor:Techpowerup
Sve informacije vezane za Nvidia, možete pogledati na Nvidia hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi