Nvidia CEO: Nintendo Switch je sjajan

Imajući u vidu da je Wii U bio velika katastrofa nakon uspešnog pokretanja Wii konzole, kompaniji Nintendo je zaista trebalo da Nintendo Switch bude uspešan

Imajući u vidu da je Wii U bio velika katastrofa nakon uspešnog pokretanja Wii konzole, kompaniji Nintendo je zaista trebalo da Nintendo Switch bude uspešan kako bi ostali relevantni na današnjoj gejming sceni. Iako je kompanija i dalje ćutljiva po pitanju Switch konzole, njeni partneri izražavaju javno oduševljenje.
Već smo mogli da čujemo da Ubisoft tvrdi da će biti u stanju da redefiniše gejming, a u toku nedavne finansijske konferencije NVIDIA CEO Jen-Hsun Huang je izrazio svoje oduševljenje konzolom. On je govorio o tome kako su Nvidia i Nintendo radili zajedno proteklih nekoliko godina kao i koliko je inženjerskih sati otišlo kako bi Switch izgledao onakav kakav je danas.
Podsetimo, Nvidijina tehnologija će biti prisutna u Switch konzoli, a interesantno je da neki prave poređenja između Nintendo Switch konzole i Nvidijinog Shield tableta. Podsetimo, Nintendo Switch će biti objavljen u martu 2017. godine, a kompletne specifikacije ćemo saznati 12. januara 2017. godine.
Nintendo Switch stiže 17. marta, sugerisana i moguća cena konzole
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi