Novi trejler za Warcraft, manje od dve nedelje do premijere

Manje je od dve nedelje do premijere Warcraft filma, koga fanovi franšize iščekuju duže vreme uprkos određenoj dozi skepticizma

Manje je od dve nedelje do premijere Warcraft filma, koga fanovi franšize iščekuju duže vreme uprkos određenoj dozi skepticizma. Ukoliko željno iščekujete film onda pogledajte novi trejler koji je objavio Legendary u kome možete imati uvid u ono što se dešavalo iza scene kao što je način snimanja pokreta lica i tela glumaca koji igraju orkove, kao i to kako je snimanje pokreta dovelo do suptilnog kretanja karaktera na ekranu što je pomoglo da se pruži malo više dubine.
Tu su i neke nove scene borbe koje nismo videli u prethodnim trejlerima, a srećom ovog puta nije kao prošli put prilično čudno odabrana elektronska muzika. Warlords of Draenor ekspanzija za igru World of Warcraft ima sličnu priču kao film, pa svi koji ste igrali igru trebalo bi da znate šta možete da očekujete. Premijera filma u domaćim bioskopima je zakazana za 28. maj.
Trejler prikazuje scene borbe u Assassin’s Creed filmu
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi