Novi Sony smartfon se pojavio na GFXBench vebsajtu

Novi Sony uređaj se pronašao u bazi podataka GFXBench vebsajta, pod nazivom Sony 24UJ95LH34QX77B1

Sony se u poslednje vreme potpuno fokusirao na redizajniranju svoje ponude pametnih telefona. Kako je nedavno “ugasio” Z seriju telefona, Sony se fokusirao na svoju novu X seriju, sa uređajima kao što su Xperia X i X Performance, kao i novu XA seriju.
Novi Sony uređaj se pronašao u bazi podataka GFXBench vebsajta, pod nazivom Sony 24UJ95LH34QX77B1. Uređaj ima dosta sličnosti sa Xperia X Performance telefonom, pošto koristi Qualcomm Snapdragon 820 čipset i ima 3 GB RAM memorije, kao i aktuelni flegšip uređaj kompanije Sony. Displej ima rezoluciju od 1920 x 1080 piksela, ali za razliku od 5-inčnog displeja koji ima X Performance, ovaj uređaj dolazi sa ekranom od 5.1 inča.
d1_s.jpg
Još jednu razliku između uređaja čine njihove kamere, kako nepoznati uređaj poseduje zadnju kameru od 21 MP i selfi kameru od 12 MP, dok Xperia X Performance ima kamere od 23 MP i 13 MP. Imajući sve informacije u vidu, ovo bi mogao da bude potpuno novi uređaj, međutim, postoji šansa da je u pitanju malo modifikovan Xperia X Performance.
Izvor: GSM Arena
Sve informacije vezane za Sony, možete pogledati na Sony hub-u na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi