Novi renderi otkrivaju navodni izgled HTC Nexus Marlin telefona

Glasine kruže da će ove godine Google objaviti dva Nexus smartfona, kao što je bio i slučaj 2015. godine. Danas je objavljen render navodnog predstojećeg 5.5-inčnog Nexus telefona

Glasine kruže da će ove godine Google objaviti dva Nexus smartfona, kao što je bio i slučaj 2015. godine. Prema procurelim informacijama, oba uređaja će izrađivati HTC, i imaju trenutno kodna imena Sailfish i Marlin. Sailfish će biti “standardan” 5-inčni smartfon, dok će Marlin imati ekran od 5.5 inča. Osim toga, oba uređaja će biti izrađena od metala, i čak će izgledati dosta slično, što nije bio slučaj sa Nexus 5X i Nexus 6P telefonima, koji su pored različitog dizajna imali i različite proizvođače – LG i Huawei.
Do sada smo imali prilike da vidimo prototip fotografije oba smartfona, čiji dizajn nimalo ne podseća na prepoznatljivi HTC izgled, a pored toga imaju i skener otiska prsta na poleđini. Danas je objavljen render navodnog predstojećeg 5.5-inčnog Nexus telefona, od strane korisnika koji su objavili fotografiju Marlin uređaja sa Android 7 Nougat platformom. Novi Nexus uređaj će definitivno veoma podsećati na aktuelni flegšip, HTC 10. Prema izveštaju, insajder je potvrdio da uređaj sa rendera deluje verodostojno originalu.
Render prikazuje prednji panel i poleđinu uređaja, bez ikakve hardverskih navigacionih kontrola, što je obično i slučaj kod Nexus telefona. Na poleđini uređaja se nalazi skener otiska prsta odmah ispod kamere, što je dizajnerski više karakteristično za Nexus nego za HTC uređaje.
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi