Novi patent pokazuje odvojivi kontroler za Nintendo NX konzolu

Novoobjavljeni patent koji je zaštitila kompanija Nintendo daje kredibilitet izveštajima koji su se pojavljivali u poslednje vreme i koji su govorili da će konzola imati odvojivi kontroler

Novoobjavljeni patent koji je zaštitila kompanija Nintendo daje kredibilitet izveštajima koji su se pojavljivali u poslednje vreme i koji su govorili da će konzola imati odvojivi kontroler.
Patent je zaštičen kod američke kancelarcije za patente a otkriven je na NeoGAF forumu, U suštini, on opisuje pribor koji može biti povezan sa spoljašnje strane kao “uređaj za obradu informacija”. Na osnovu priložene ilustracije, možemo videti da se radi o kontroleru koji može biti prikačen na glavni uređaj onda kada je to potrebno. Naravno, iako patent ne znači nužno i da će kontroler biti objavljen, podsetićemo da smo imali brojne izveštaje koji su govorili o sličnoj stvari.
Takođe se poručuje da će Nintendo NX konzola moći da se priključi kao dok za televizor i tako koristi. Važno je naglasiti i da je ovaj patent opisan kao “odvojivi kontroleri koji se povezuju sa obe strane ekrana uređaja”.
Masovna proizvodnja Nintendo NX konzole počinje u oktobru
nintend2.jpg
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi