Novi detalji o multiplejeru u Dragon Age: Inquisition

Multiplejer mod koji će po prvi put u istoriji Dragon Age franšize biti uveden u igri Dragon Age: Inquisition, imaće 12 karaktera prilikom objave igre

Multiplejer mod koji će po prvi put u istoriji Dragon Age franšize biti uveden u igri Dragon Age: Inquisition, imaće 12 karaktera prilikom objave igre, a BioWare poručuje da će ih kasnije uključiti još kroz DLC pakete. BioWare je juče napravio iznenađenje kad je objavio da će Dragon Age: Inquisition imati co-op multiplejer mod nezavisno od single-player moda, ali i poručio da će biti ponuđeno isto iskustvo zasnovano na timovima. Sada nam ovaj razvojni tim otkriva koliko će karaktera biti na objavi, a poručuje se da će ih biti četiri za svaku klasu. BioWare takođe objašnjava različite “specijalizacije” likova na primeru Warriora, gde imamo Reaver i Legionnaire lika. Pa je tako prvi specijalizovan za korišćenje dvoručnog oružja, a drugi jednoručnog i štita.
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi