Novi Call of Duty ponovo u Drugom Svetskom Ratu?

Tokom konferencije na kojoj je predstavljen finansijski izveštaj, Activision je poručio da će Call of Duty franšizu vratiti korenima

Tokom konferencije na kojoj je predstavljen finansijski izveštaj, Activision je poručio da će Call of Duty franšizu vratiti korenima, čime su podstakli spekulacije da će nova igra imatu radnju u Drugom Svetskom Ratu. Procureli marketing materijal ojačava te spekulacije. Anonimni pojedinac je poslao seriju fotografija koje navodno potiču od nekog ko je blizak projektu na kome radi Sledgehammer. Fotografije su marketing koncept za igru koja bi trebalo da nosi naziv Call of Duty: WWII i sadrže savezničko iskrcavanje na Normandiju 1944. godine.
Ukoliko su ove fotografije tačne, onda bi to moglo značiti da se Activision-ova franšiza zaista na taj način vraća korenima. Dok je postavka prve igre zaista bila u Drugom Svetskom Ratu, najnoviji naslovi kao što su Modern Warfare 3 i Infinite Warfare su u budućnosti. Tokom pomenute konferencije kompanija je istakla da futurističke postavke nisu u skladu sa njenom publikom, kao i da će tradicionalna borba ponovo biti u centru pažnje.
Call Of Duty 2017 će predstavljati povratak korenima
Izvor: TheVerge

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi