Novi Asus ZenBeam projektori su idealni za brze prezentacije

Pico projektori postaju sve popularniji u poslednje vreme, ali ono što ZenBeam E1Z i E1 modele odvaja od konkurencije, jeste koliko nude u odnosu na veličinu uređaja koji može da stane u dlan.

Pico projektori postaju sve popularniji u poslednje vreme, ali ono što ZenBeam E1Z i E1 modele odvaja od konkurencije, jeste koliko nude u odnosu na veličinu uređaja koji može da stane u dlan. Oba uređaja projektuju sliku do 150 lumena i u WVGA 854 x 480p rezoluciji. Svakako, nije u pitanju HD kvalitet, ali će projektori biti idealni za brze prezentacije ili neplanirane video sedeljke. Raspon dva projektora ide od 22 do 80 inča, a razlika između dva modela je u tome što ZenBeam E1Z ima USB konekciju i kompatibilan je sa Android i Windows uređajima, dok ZenBeam E1 koristi HDMI/MHL. Oba projektora imaju i sopstvene interne baterije, kapaciteta 6000mAh, koje se mogu koristiti i kao prenosivi punjači za dodatno trajanje korisnikovog smartfona. Cena i datum lansiranja Asus ZenBeam projektora nisu objavljeni.Izvor: SlashGearSve informacije u vezi sa kompanijom Asus, možete pogledati na Asus stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi