Nova ekspanzija za Call of Duty: Infinite Warfare stigla na PC i Xbox One

Call of Duty: Infinite Warfare Continuum DLC, kao drugi dodatak za popularnu igru, objavljen je danas za Xbox One i PC platforme

Call of Duty: Infinite Warfare Continuum DLC, kao drugi dodatak za popularnu igru, objavljen je danas za Xbox One i PC platforme. Ekspanzija dolazi nakon mesec dana od objave za PlayStation 4 konzolu zbog ekskluzivnog dogovora koji Activision ima sa Sony-em. Continuum dodaje četiri mape (Turista, Scrap, Archive i Excess) kao i Shaolin Shuffle Zombies mapu. Ova mapa je sa radnjom u Njujorku u sedamdesetim godinama prošlog veka sa “disko zombijima”.
Excess mapa je sa druge strane moderna verzija mape Rust iz igre Call of Duty: Modern Warfare 2. Infinite Warfare nije jedina igra iz Call of Duty serijala sa novim DLC-om, jer je Call of Duty: Black Ops III nedavno dobio Zombies Chronicles ekspanziju za PS4. Podsetićemo, ove godine nas očekuje Call of Duty: WWII, koji dolazi u novembru. 
Call Of Duty Big Zombies DLC paket je znatno skuplji nego što mislite
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi