Nostalgija: preuzmite Windows XP wallpaper u visokim rezolucijama

Windows XP je pokrenut pre sada već 15 godina, a iako je Microsoft objavio nekoliko drugih verzija operativnog sistema u narednim godinama, on je i dalje veoma popularan

Windows XP je pokrenut pre sada već 15 godina, a iako je Microsoft objavio nekoliko drugih verzija operativnog sistema u narednim godinama, on je i dalje veoma popularan. Ukoliko ste već izvršili nadogradnju na novije verzije Windowsa, ali vam nedostaje Windows XP, onda možete preuzeti verzije Bliss wallpapera u visokim rezolucijama koje odgovaraju gotovo svim današnjim rezolucijama.
Postavljen na redditu od strane korisnika /u/WallpapersRoyale, ovaj wallpaper je svakako zanimljiv za računare onih koji su voleli Windows XP više nego bilo koju drugu verziju Windowsa, smatrali ga najboljim Microsoft operativnim sistemom ikada. Ipak, Windows XP se i dan danas nalazi na velikom broju računara, pa podaci koji je Net Applications objavio za septembar pokazuju da je instaliran na 9,1 posto računara širom sveta.
Windows XP je korišćeniji i od Windowsa 8.1 (7,83 posto), ali i od Mac OS X 10.11 (4,07 posto) i Linuxa (2,23 posto).  U prilogu možete videti kako u stvarnosti izgleda oblast u kojoj je snimljena fotografija na čijoj osnovi je napravljen Bliss wallpaper.
U zvaničnom videu primećene neke nenajavljene funkcije za Windows 10 Creators Update
Bliss HD Wallpaper
windowsxp2.jpg
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi