Nintendo objavio cenu onlajn pretplate za Switch i novu reklamu (video)

Nintendo je objavio kolika će biti cena onlajn servisa za dolazeći Switch gejming sistem.

Nintendo je objavio da će cena onlajn servisa za dolazeći Switch gejming sistem iznositi između 2000 i 3000 jena godišnje. Cena konvertovana u dolare iznosi između 17,50 i 25,50 američkih dolara, mada nije poznato da li Nintendo planira da uslugu naplaćuje slično u svim regionima.Ukoliko se Nintendo odluči za unificiranu cenu, pristup Nintendo Switch premijum onlajn servisima će biti značajno konkurentniji od rivalskih. Microsoft i Sony naplaćuju oko 60 dolara za svoje Xbox Live Gold i PlayStation Plus servise. Nintendo sada ulazi na novu teritoriju sa svojom premijum pretplatom, s obzirom na to da kompanija nije naplaćivala onlajn multiplejer i druge povezane servise za Wii U.

Pored ovoga, Nintendo je objavio produženu verziju svoje prve reklame za Super Bowl. Skraćena verzija će debitovati u nedelju, tokom Super Bowl LI. Nintendo Switch će se u prodaji širom sveta naći od 3. marta.Izvor: TechSpot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi