Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Nema više slučajnih nadogradnji za Windows 10: GWX Control Panel dobio veliko ažuriranje

Software/Web 02.01.2016 09:25 0

GWX Control Panel je jedna od najpopularnijih aplikacija koje mogu da pomognu korisnicima da spreče njihove računare od automatske nadogradnje na Windows 10, a ažuriranje objavljeno za praznike bi trebalo da načini sistem efikasnijim, sa dodavanjem novih opcija.

Prvo i najvažnije, tu je nova funkcija nazvana "Delete Windows 10 Programs", koja bi prema developerima trebalo da pomogne u brisanju program files koji su na neki način u vezi sa nadogradnjom i imaju raspoređene zadatke koji bi mogli doneti Windows 10 na vaš računar. Verzija 1.7.0.1 takođe donosi opciju da se lako otkrije da li je Windows Update konfigurisan da automatski instalira dodatke. To je jedan od razloga zašto su mnogi računari bili nadograđivani na Windows 10 i bez pristanka korisnika, pa ova aplikacija može reći da li je i vaš računar spreman ili ne.

Počevši od sledeće godine, Windows 10 će postati preporučeno preuzimanje u Windows Update, pa bi uz ovu funkciju uključenu, više korisnika moglo da ga dobije.

Microsoft nadogradio nekoliko Windows 10 aplikacija, uključujući i Outlook Mail

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

 

 

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.