Nema spajanja Android i Chrome OS platformi

Potpredsednik Android, Chrome OS i Play at Google odeljenja Hiroši Lokmejer, rekao je da spajanje Android i Chrome OS platformi nije na dnevnom redu.

Bilo je dosta izveštaja u proteklih nekoliko meseci koji su govorili da Google razmatra spajanje Android i Chrome OS operativnih sistema. Sama kompanija nije govorila ništa što bi sugerisalo da će operativni sistemi biti spojeni, iako poručuje da se sada “slažu bolje nego ikada ranije”. Potpredsednik Android, Chrome OS i Play at Google odeljenja Hiroši Lokmejer, rekao je da spajanje Android i Chrome OS platformi nije na dnevnom redu.
On je nedavno upitan o razlikama između Android i Chrome OS platformi, a konverzacija je potom okrenuta ka potencijalnom spajanju operativnih sistema da bi on odgovorio da za njega nema smisla spajanje Android i Chrome OS operativnih sistema. Lokhajmer je istakao da su oba operativna sistema uspešna u svom pravcu i da kompanija želi da bude sigurna da obe strane imaju koristi jedna od druge.
To bi moglo da znači da će Android i Chrome OS ostati na mestu na kome jesu u budućnosti, i da kompanija nema planova da ih spaja.
Chrome 55 za Android stiže sa funkcijom oflajn preuzimanja sadržaja
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi