Naughty Dog najavio Uncharted: The Lost Legacy (video)

Uncharted: The Lost Legacy kao glavne junake predstavlja Chloe Frazier i Nadine Ross, a obe su se već pojavljivale u prethodnim igrama u serijalu.

Naughty Dog ima novu Uncharted igru, koja će serijal odvesti u novom pravcu i to bez Nathana Drake-a, bivšeg glavnog protagoniste. Uncharted: The Lost Legacy kao glavne junake predstavlja Chloe Frazier i Nadine Ross, a obe su se već pojavljivale u prethodnim igrama u serijalu. Trejler dolazeće igre je premijerno prikazan tokom PlayStation Experience događaja.

Chloe Frazier je predstavljena u Uncharted 2: Among Thieves igri, dok se Nadine Ross pojavila u najnovijem Uncharted naslovu – Uncharted 4: A Thief’s End iz ove godine. Fanovi serijala su posebno upoznati sa likom Chloe Frazier, koja je jedna od omiljenih junakinja u serijalu.Uncharted: The Lost Legacy će biti dostupan kao samostalna avantura, tokom 2017. godine, a nije objavljen tačan datum pojavljivanja igre.Izvor: NextPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi