Nakon objave Battleborna fokus je na novom Borderlands naslovu

Rendi Pičford, CEO kompanije poručio je za Gamespot tokom PAX East 2016 panela da je očigledno da će biti novog Borderlands naslova

Razvojni tim Gearbox u ovom trenutku je fokusiran na objavu igre Battleborn kao i proširenu podršku koju želi za predstojeći naslov. Nakon što to bude učinjeno, slobodni resursi će biti preusmereni na novi naslov u Borderlands serijalu, iako ime možda neće biti onakvo kakvo fanovi očekuju. Rendi Pičford, CEO kompanije poručio je za Gamespot tokom PAX East 2016 panela da je očigledno da će biti novog Borderlands naslova ali da još uvek ne znaju kako će ga zvati.
Izgleda da će predstojeći naslov imati sadržaj povezan za Scooter koji je bio predstavljen u Tales from the Borderlands, i kreiran od strane Telltale Games. Navodno, reference za sledeći Borderlands će biti deo i DLC sadržaja koji Gearbox planira da predstavi za Battleborn igru. Take Two kaže da je prodao 12 miliona kopija sve tri Borderlands igre, pa se ponovo očekuje uspešan naslov. Gearbox će 3. maja objaviti Battleborn za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a Borderlands se očekuje na istim platformama.
Doom za PC će imati pregršt naprednih opcija i frejmrejt bez limita
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi