Najnoviji dizajn Steam kontrolera je najkonvencionalniji do sada

Ukoliko niste bili zadovoljni poslednjim prikazanim dizajnom, onda će vas možda zanimati da je Valve ponovo promenio dizajn Steam Controllera

Još prošle godine Valve je najavio Steam Machines, a pored njih i Steam Controller koji bi služio za upravljanje na ovim konzolama/računarima. Početni dizajn je bio malo kontroverzan jer je bio prilično udaljen od onoga na šta su gejmeri navikli, da bi kasnije Valve nekoliko puta menjao dizajn.
Ukoliko niste bili zadovoljni ni sa poslednjim prikazanim dizajnom, onda će vas možda zanimati da je Valve ponovo promenio dizajn Steam Controllera, a kako sada izgleda možete videti na fotografiji. Kao što se da primetiti, najnoviji dizajn Steam Controllera je konvencionalniji nego ikada do sada. Valve je izgleda odlučio da odbaci analogni stik, ali je zadržao tačped na desnoj strani kao i niz tastera. Naravno, i ovaj dizajn je podložan promenama, ali čini se da se Valve približava finalnom izgledu svog kontrolera.
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi