Najnovija Whatsapp beta donosi emoji sa iOS platforme

Unutar najnovije beta iteracije WhatsApp platforme za Android (2.17.44), možete pronaći mnogo novih emoji koji su debitovali na iOS 10.2 i Android 7.1 platformama

Emoji čine veliki deo aplikacija za razmenu poruka ovih dana, a developeri Whatsapp aplikacije svakako to znaju. To je i razlog zašto sada rade na tome da načine emoji iskustvo na Android aplikaciji boljim, bez obzira na to koju verziju operativnog sistema vaš telefon pokreće. Unutar najnovije beta iteracije WhatsApp platforme za Android (2.17.44), možete pronaći mnogo novih emoji koji su debitovali na iOS 10.2 i Android 7.1 platformama.
Ovde govorimo o Unicode 9.0 emoji, koji će biti dostupni čak i na Android uređajima koji ne pokreću najnoviju Nougat verziju platforme. Dobićete veliki broj profesionalnih emoji kao i niz drugih interesantnih emoji kao što su klovnovi, devojčicu i dečaka sa facepalm pokretom, slaninu, čašu viskija i brojne druge. Za sada nema informacija kada bi ovi emoji mogli da stignu do stabilne verzije Whatsapp aplikacije.
WhatsApp beta nam ukazuje da uskoro stižu recall i edit tasteri
Izvor: BlogGSM

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi