Najavljene specifikacije ZTE Hawkeye telefona

ZTE je ranije ovog meseca otkrio svoj Hawkeye telefon, koji skuplja sredstva na Kickstarteru, gde je dostupan po ceni od 199 dolara. Sada su objavljene specifikacije telefona.

ZTE je ranije ovog meseca otkrio svoj Hawkeye telefon, koji skuplja sredstva na Kickstarteru, gde je dostupan po ceni od 199 dolara. Sada su objavljene specifikacije telefona.ZTE Hawkeye ima Snapdragon 625 procesor, 3GB RAM-a, 32GB proširivog skladišnog prostora, 5.5-inčni 1080p displej i 3000mAh bateriju. Telefon radi pod Android Nougat operativnim sistemom, ima senzor otiska prsta na poleđini, kao i sistem sa dve kamere na poleđini (12MP + 13MP sa optičkim zumom).Sem nekoliko specijalnih funkcija, koje uključuju praćenje pokreta oka, dual-direction mod pegleda i mogućnosti prianjanja uz podlogu, radi se o standardnom telefonu iz srednjeg segmenta. Očekuje se da će ZTE Hawkeye početi da se isporučuje od septembra ove godine.Izvor: NextPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi