Najavljena PlayStation konferencija u Tokiju

Sony je najavio svoju godišnju Tokyo Games Show konferenciju za štampu, koja će se održati 15. septembra

Sony je najavio svoju godišnju Tokyo Games Show konferenciju za štampu, koja će se održati 15. septembra. Konferencija za štampu će biti dostupna za gledanje preko strima na japanskom PlayStation blogu. Tokyo Games Show će trajati sve do 20. septembra.
Iako Sony nije ništa posebno nije nagovesti šta će biti prikazano, fanovi se nadaju nastavku Gravity Rush igre. Šusei Jošida, Sony-jev predsednik, je izjavio da se čeka pravo vreme da igra bude objavljena, što ukazuje da je igra i dalje u razvoju. 10. jula je Microsoft izjavio kako se Xbox neće pojaviti Tokyo Game Show 2015, uprkos svom velikom prisustvu na prošlogodišnjoj manifestaciji.
Xbox One konzola ima veliki problem sa svojom prodajom u Japanu još od svoje objave u septembru 2014. godine, ali Microsoft se nada poboljšanju prodaja tokom vremena, time što će slušati sugestije igrača. Šef Xbox sektora, Fil Spenser je u prethodnom intervjuu izjavio kako je Japan mesto “duša” igara, i da je od ključne važnosti da Microsoft podrži manifestaciju u Japanu.
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi