Najavljen novi Samsung HomeSync

HomeSync pruža 1 TB prostora za privatno skladištenje, a uređaj podržava do 8 korisnika sa po 5 uređaja, i svako od njih ima svoj lični i privatni folder za sadržaje. Koristeći aplikaciju Samsung Link na mobilnom uređaju, korisnici mogu da pristupe fotografijama, muzici, video snimcima, dokumentima i

HomeSync pruža 1 TB prostora za privatno skladištenje, a uređaj podržava do 8 korisnika sa po 5 uređaja, i svako od njih ima svoj lični i privatni folder za sadržaje. Koristeći aplikaciju Samsung Link na mobilnom uređaju, korisnici mogu da pristupe fotografijama, muzici, video snimcima, dokumentima i datotekama sa bilo kog registrovanog uređaja. Ubacivanje sadržaja na HomeSync jednostavno je  koliko i izbor sadržaja – izaberite, na primer, fotografiju i kliknite na ikonicu HomeSync.  

Takođe, sada možete da puštate sadržaje kao što su mobilne igrice, video snimci i muzika, ili da pregledate fotografije na kućnom televizoru koristeći Android Media Center na uređaju HomeSync. Možete da puštate sadržaje sa svog Galaxy mobilnog uređaja na svom TV-u i to u full HD varijanti. Korisnici će moći da koriste svoje mobilne uređaje kao daljinske upravljače i da na svojim TV ekranima uživaju u Android aplikacijama kao što su popularne igrice, YouTube, pa čak i internet brauzeri. Ovaj uređaj donosi pravi multimedijalni centar u dom korisnika.
Izvor: Samsung

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi