Nadogradnja za Google Maps donela neke korisne promene

Google Maps je ažuriran na verziju 9.20, a najvažnija promena koju je doneo je ona koju su mnogi korisnici Androida na smartfonima tražili već druže vreme

Google Maps je ažuriran na verziju 9.20, a najvažnija promena koju je doneo je ona koju su mnogi korisnici Androida na smartfonima tražili već druže vreme.
Da li vam se ikada desilo da koristite Google Maps za navigaciju lokacije a u toku slušanja uputstva vam zazvoni telefon? Ako jeste, onda znate da kada se javite reprodukcija u pozadini se nastavlja dok vi pričate što deluje zaista neprijatno. Međutim sa novom nadogradnjom Google Maps ukida ovu opciju i daje vam mogućnost da isključite navigaciju dok razgovarate. To se može učiniti tako što se ode u podešavanja i isključi opcija “Play voice during phone calls”.
Nadogradnja takođe povezuje vaše fotografije i opise, a na ovaj način kada dodate sliku određenog mesta, onda će se pojaviti odmah pored prethodnog opisa mesta koji ste pisali. I na kraju, ažuriranje donosi i znak sa imenom ulice ili izlazom gde treba da se isključite, a do sada se ime te ulice pojavljivalo samo na vrhu ekrana.
Najnovije Google Maps ažuriranje donosi poboljšanu oflajn navigaciju i pretragu
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi