Nadogradnja donela Tell Me funkciju na Word, Excel i PowerPoint na Androidu

Nazvana Tell Me, nova funkcionalnost vam pomaže da pronađete ono što tražite, a to bi mogla biti neka funkcija aplikacije ili bilo koja druga radnja koju želite da izvršite.

Microsoft je ažurirao svoje Word, Excel i PowerPoint aplikacije na Android operativnom sistemu sa novom funkcijom. Nazvana Tell Me nova funkcionalnost vam pomaže da pronađete ono što tražite, a to bi mogla biti neka funkcija aplikacije ili bilo koja druga radnja koju želite da izvršite. Treba napomenuti da Tell Me ipak nije sasvim nova funkcija jer je bila deo Office Online pre nekoliko godina, već je samo sada dobijaju korisnici Android platforme.
Do nje možete doći pritiskom na ikonicu sijalice u gornjem desnom uglu. Pored pomoćne funkcije, ažuriranje Microsoft Word i Excel aplikacija donosi i neka manja poboljšanja. Novu verziju Word aplikacije možete preuzeti odavde, i videti kompletan spisak manjih poboljšanja koja je donela.
Microsoftova Word Flow tastatura stiže na iOS i Android
Izvor: BlogGSM

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi