Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

MWC 2016: LG predstavio i VR kacigu

Mobile 21.02.2016 15:34 0

LG je zajedno sa LG G5 telefonom na MWC 2016 događaju predstavio i krug "prijatelja", odnosno povezanog pribora koji radi zajedno sa smartfonom. Uz kolekciju prateće opreme G5 može da se pretvori u digitalnu kameru, Hi-Fi uređaj ili nešto drugo. Među ovom opremom se nalaze i LG 360 VR kaciga i LG 360 CAM kamera.

LG 360 VR je kontroler virtuelne realnosti koji se povezuje sa USB Type-C portom G5 telefona preko namenskog kabla i radi ekskluzivno sa smartfonom kako bi simulirao ono što LG opisuje kao "130-inčni televizor gledan sa dva metra". Ima moderni dizajn koji prati stil G5 telefona. Kaciga je takođe lako sklopiva pa korisnici mogu da je nose sa sobom, a za razliku od ostalih VR uređaja LG 360 VR je svega 118 grama mase. Uređaj je kompatibilan sa fotografijama i videom snimljenim u 360 stepeni pomoću LG 360 CAM kamere kao i VR sadržajem za Android.

lgvr2.jpg

LG 360 CAM je prateći uređaj za VR kacigu koji omogućava korisnicima da snimaju fotografije pod 360 stepeni i video u 2K rezoluciji uz 5.1 surround zvuk. Ima dve kamere sa senzorom od 13 megapiksela i uglom od 200 stepeni, ugrađenu bateriju od 1200mAh i 4 GB interne memorije. Snimljene fotografija mogu da se otpreme na Google Street View i YouTube360.

MWC 2016: LG predstavio modularni G5 telefon

Izvor: Phonearena

Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu

 

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.