MSI za Computex sprema VR gejming sistem u rancu, novi gejming laptop

Liniju novih proizvoda čine bar tri nova laptopa, nekoliko desktop sistema i jedan neobičan uređaj - VR gejming PC u rancu.

MSI planira da na predstojećem Computex 20163 sajmu predstavi nove gejming uređaje. Liniju novih proizvoda čine bar tri nova laptopa, nekoliko desktop sistema i jedan neobičan uređaj – VR gejming PC u rancu. Više detalja o ovim uređajima će biti dostupno za nekoliko dana, a evo šta se za sada zna.MSI Backpack PCOni koji žele računar desktop klase za svoj sistem virtuelne realnosti, ali ne žele da svuda gde idu sa sobom “vuku” desktop kućište, savršeno rešenje bi mogli imati u MSI Backpack PC-u. Ovaj model smešta sve što možete naći u desktop računaru u kućište koje praktično možete nositi kao ranac. MSI ističe da Backpack PC ima Intel Core i7 procesor iz gornjeg segmenta i Nvidia GTX 980 grafiku. Ukoliko ne planirate da ga nosite sa sobom, ovaj računar će odlično raditi i kao stacionarni model uz Oculus Rift ili HTC Vive gejming sistem.MSI GS63 Stealth Pro laptopMSI će tokom Computexa prikazati nekoliko gejming laptopova, ali se među njima izdvaja GS63 Stealth Pro, kao najkompaktniji u ponudi. MSI ističe da je težina laptopa oko 1,9 kg, dok mu debljina iznosi 1,78 centimetara. Unutar laptopa se nalaze Intel Core i7-6700HQ procesor i Nvidia GeForce GTX 970M grafika.Ostale MSI gejming sisteme, koji nas očekuju tokom Computexa, čine najnovija verzija Vertex gejming desktopa, novi GT73, GT83 i GS73 laptopovi, nekoliko matičnih ploča, grafičke karte, All-in-one sistemi i drugo.Izvor: LiliputingSve informacije u vezi sa kompanijom MSI, možete pogledati na MSI stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi