MSI objavio standard za RGB LED osvetljenje

MSI je objavio Mystic Light standard za RGB LED osvetljenje, koje se može koristiti na matičnim pločama, grafičkim kartama i periferijama.

MSI je objavio Mystic Light standard za RGB LED osvetljenje, koje se može koristiti na matičnim pločama, grafičkim kartama i LED trakama unutar računara, kao i na RGB kontrolisanim tastaturama i miševima. Pomoću specifičnih matičnih ploča moguće je kontrolisati i RGB osvetljenje Windows softverom ili pomoću aplikacije.Standard je već prisutan preko MSI Gaming APP-a na X99A Godlike Gaming matičnim pločama, a omogućava kontrolisanje RGB funkcionalnosti za miševe, tastature, ventilatore na kućištima, RAM, LED trake i matične ploče. MSI je sarađivao sa popularnim brendovima, kao što su Corsair, Silverstone, Cooler Master i mnogi drugi, kako bi osigurao da RGB proizvodi rade bez greške na najnovijim MSI GAMING matičnim pločama.

Lista sertifikovanih Mystic Light Sync proizvoda uključuje:Cooler Master MasterKeys Pro L Gaming tastaturaCorsair Strafe RGB Gaming tastaturaCorsair Scimitar RGB Gaming mišG.Skill Ripjaws MX780 RGB Gaming mišG.Skill Ripjaws KM780 RGB Gaming tastaturaSilverStone PM01 kućišteGeil DDR4 EVO X memorijaBitFenix Alchemy 2.0 Magnetic LED StripPhanteks PH-LEDKT LED StripSilverStone SST-LS02 LED StripIzvor: Guru3D

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi