MSI forsira nove gejming proizvode

Kompanija sada želi da proširi svoje prisustvo u gejming industriji objavom više modela koji će popuniti rupe u industriji, navodi kineski Commercial Times.

MSI je objavio ukupno 25 novih gejming matičnih ploča koje podržavaju virtuelnu realnost koje su usmerene ka sektoru srednje i visoke klase, i 21 novi gejming laptop srednje i visoke klase spreman za VR do početka 2017. godine. Kompanija sada želi da proširi svoje prisustvo u gejming industriji objavom više modela koji će popuniti rupe u industriji, navodi kineski Commercial Times.
U 2016. godini MSI je objavio preko 50 gejming laptopova a četvrtina njih podržavaju virtuelnu realnost, ali neki posmatrači tržišta očekuju da isporuke MSI-evih laptopova opadnu za 10 posto na godišnjem nivou, a sve zbog kompanijine strategije smanjenja broja modela niže klase.
MSI je u toku 2016. godine isporučio ukupno 21 milion grafičkih kartica i matičnih ploča, što je nešto slabiji rezultat od 2015. godine jer je Intel odložio objavu nove CPU platforme. Isporuke MSI matičnih ploča su bile 14-15 miliona primeraka u 2016. godini dok su grafičke kartice isporučene u 6-7 miliona primeraka.
Test: MSI GeForce GTX 1050 Ti 4 GB OC
Izvor: Digitimes
Sve informacije vezane za MSI, možete pogledati na MSI stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi