Motorolin pametni sat je mogao imati pravougaoni ekran

Kvadratni dizajn je bio favorizovan, a proizvođači su smartali da korisnici tako žele - međutim, Motorola je ipak odlučila da učini svoj pametni sat drugačijim.

Iako je Motorolin Moto 360 pametni sat bio prvi sa okruglim ekranom, čime se odmah razlikovao od kvadratnih modela kakve su objavljivali LG i Samsung, malo je falilo da Motorola izađe sa drugačijim dizajnom. Kvadratni dizajn je bio favorizovan, a proizvođači su smartali da korisnici tako žele. Međutim, Motorola je ipak odlučila da učini svoj pametni sat drugačijim.
Motorola je spremala drugačiji pametni sat nego što je objavljen, a zahvaljujući nekim ranijim prototipima pravouganih Motorola pametnih satova, možemo da vidimo kako je on mogao da izgleda. Oblik ekrana nije jedina stvar koja ga razlikuje u odnosu na Moto 360. Prototip sadrži microUSB port za punjenje umesto punjenja magnetnom indukcijom kakvo koriste satovi bazirani na Android Wear platformi.
Benchmark na IFA 2016: Samsung prešao smartwatch igricu
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi