Motorola sprema dva telefona sa QHD displejem i Lollipop platformom

Dok je većina proizvođača već predstavila nove flagship telefone sa QHD ekranom, Motorola je još uvek ostala "zaglavljena" na 1080p rezoluciji

Dok je većina proizvođača već predstavila nove flagship telefone sa QHD ekranom, Motorola je još uvek ostala “zaglavljena” na 1080p rezoluciji i DROID Turbo/Moto Turbo flagship modelima od prošle godine. Stvari će se sada promeniti jer najnoviji izveštaji govore da Motorola radi na flagship telefonima sledeće generacije koji će imati Quad HD rezoluciju i Qualcomm-ov moćni čipset. Jedan od modela je Moto XT1578 i on će imati 5.25-inčni QHD ekran (1440×2560 piksela) uz gustinu od 560 ppi. Pored toga, ovaj telefon će imati Qualcomm Snapdragon 808 čipset i Android 5.1.1 Lollipop platformu. Drugi model je Moto XT1585 a njegov QHD panel je manji i ima 4.6-inča i gustinu od 640 ppi. Telefon pokreće Android 5.1.1 Lollipop platformu i ima Qualcomm Snapdragon 810 čipset. Predstavljanje ova dva telefona bi trebalo da usledi uskoro.
MWC 2015: Motorola Moto E hands-on (video)
Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi