Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Microsoftova Word Flow tastatura stiže na iOS i Android

Software/Web 17.01.2016 17:44 2

One koji nisu zadovoljni sa softverskim tastaturama, koje su trenutno dostupne za iOS i Android, zanimaće informacija da se Microsoft sprema da lansira sopstvenu tastaturu za obe platforme. U pitanju je Word Flow tastatura, koja je trenutno dostupna samo za Windows-bazirane uređaje, kao i za Microsoft Band.

Prema navodima iz emaila, do koga je došao sajt Windows Central, kompanija iz Redmonda radi na širenju Word Flow uticaja na druge platforme, počevši od iOS-a. Za sada ostaje da se vidi kada će Microsoft biti spreman da lansira Word Flow za iOS i Android.

Word Flow je swipe-to-type tastatura (koja dosta podseća na jednu od najpopularnijih iOS i Android third-party tastatura - SwiftKey). Microsoftova tastatura lako sugeriše reči i ispravlja greške u kucanju. U aprilu 2014. godine, World Flow je korišćen za postavljanje Ginisovog rekorda za najbrže kucanje teksta na touchscreen displeju (koji je potom oboren na Fleksy tastaturi).

Izvor: PhoneArena

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.