Microsoft radi na Office Now personalnom asistentu za mobilne platforme

Microsoftov Office produktivni paket će dobiti sopstvenog personalnog asistenta - aplikaciju pod nazivom Office Now

Microsoftov Office produktivni paket će dobiti sopstvenog personalnog asistenta – aplikaciju pod nazivom Office Now. Trenutno se aplikacija testira na Windowsu, a mogla bi biti lansirana i za Windows 10 Mobile, iOS i Android.Najnoviji Windows 10 Mobile preview build donosi univerzalne Office aplikacijeMicrosoft donosi poboljšano Office iskustvo na Android telefoneOffice Now korisnicima omogućava da organizuju svoje svakodnevne aktivnosti, odrađivanjem jednostavnih zadataka, kao što su zakazivanje sastanaka, pretrega relevantnih emailova, prijava u sale za konferencije i čekiranje mapa sa smernicama ka lokaciji gde se održavaju sastanci.
Za svaku aktivnost, Office Now nudi dodeljenu karticu, poput Commute, Highlights ili Missed call. Svaka kartica  nudi više od bazičnih informacija. Iako Office Now nudi sličnu funkcionalnost kao Cortana, ovaj personalni asistent je namenjen poslovnim profesionalcima i donosi dubinu i veću angažovanost nego Cortana.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi