Microsoft Office stigao i na Android tablete

Microsoft-ova verzija Word, Excel i Powerpoint softvera za Android tablete više nije u preview modu, već od danas možete da preuzmete ove aplikacije.

Microsoft-ova verzija Word, Excel i Powerpoint softvera za Android tablete više nije u preview modu, već od danas možete da preuzmete ove aplikacije. Kao i kada je aplikacija objavljena za iOS platformu prošle godine, Office je u suštini besplatan i za Android za većinu korisnika, iako postoje određene premium funkcije i poslovne funkcionalnosti koje zahtevaju pretplatu za Office 365. Preview program pokriva više od 3000 varijanti 500 različitih Android uređaja, a prirodna podrška za Intelove procesore stiže kasnije u toku ove godine. Microsoft je pored toga poručio i da je verzija Office aplikacije za iPhone i iPad preuzeta već 80 miliona puta. Iako besplatna objava na konkurenstkim platformama predstavlja promenu strategije, sve je ovo deo velikog plana direktora Microsoft-a Satja Nadele da objavi kompanijine servise na najpopularnijim uređajima, pokretali oni Microsoft-ov operativni sistem ili ne.
Izvor: TheVerge
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi