Microsoft objavio novu aplikaciju ekskluzivno za Android

Uprkos brojnim kritikama, Microsoftov Garage tim je nastavio da objavljuje aplikacije za ne-Windows platforme, a ovog puta je jedna takva objavljena ekskluzivno za Android

Uprkos brojnim kritikama, Microsoftov Garage tim je nastavio da objavljuje aplikacije za ne-Windows platforme, a ovog puta je jedna takva objavljena ekskluzivno za Android.
Kaizala je naziv nove Android aplikacije objavljene od strane Microsofta, a njena namena je da vam pomogne da organizujete vaše poslovanje putem pristupa baziranog na ćaskanju. U osnovi, možete da pratite vaše resurse, uključujući tu i ljude, vreme i novac, pazite na račune, organizujete svoj tim i upravljate imenovanjima iz prozora za ćaskanje. Ovo je drugačiji pristup u odnosu na tradicionalne organizatore koji zahtevaju od vas da kreirate posebne unose za svaku novu stavku.
Iako je dobro videti da Microsoft širi svoje napore u oblasti aplikacija i van Windowsa, nema sumnje da bi Windows Phone i Windows 10 Mobile trebalo da budu kompanijin prioritet, posebno ako se ima u vidu činjenica da ove platforme pate od nedostatka aplikacija.
Microsoft kupio kompaniju koja olakšava portovanje aplikacija
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi