Microsoft najavio novu verziju Skype aplikacije za Linux

Apdejtovana verzija Skype aplikacije za Linux, koju je Microsoft upravo predstavio, uglavnom donosi ispravke bugova. Ističe se da su ispravljeni problemi sa navigacijom i bagovi koji su postojali u prethodnoj verziji, poboljšana je stabilnost kada se loguje sa Microsoft naloga. Nema potrebe za ponovnim unošenjem lozinke kada se

Apdejtovana verzija Skype aplikacije za Linux, koju je Microsoft upravo predstavio, uglavnom donosi ispravke bugova. Ističe se da su ispravljeni problemi sa navigacijom i bagovi koji su postojali u prethodnoj verziji, poboljšana je stabilnost kada se loguje sa Microsoft naloga. Nema potrebe za ponovnim unošenjem lozinke kada se na Skype loguje iz “My Account”dela, ukoliko je korisnik već logovan preko klijenta. Glasovno slanje poruka je optimizovano i dostupno je putem jednog klika u meniju za opcije. Microsoft je obezbedio i uputstva za instaliranje Skype-a 4.2 na najpopularnije Linux distribucije, među kojima su CentOS, Debian, Fedora, openSUSE i Ubuntu. Ističe se da je video podrška i dalje problematična, pa korisnici imaju problema da nateraju veb kamere da rade. Treba istaći da ova verzija Skype-a za Linux ima samo osnovne funkcije i ne donosi sve što ima Windows verzija.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi