Microsoft kupuje email servis Acompli

Microsoft je slučajno u upisu na blogu potvrdio da će kupiti email startup kompaniju Acompli, firmu koja je fokusirana na email servise za profesionalce

Microsoft je slučajno u upisu na blogu potvrdio da će kupiti email startup kompaniju Acompli, firmu koja je fokusirana na email servise za profesionalce, a koji su trenutno dostupni za iOS i Android. Zvaničnog saopštenja naravno još uvek nema, ali izgleda da smo blizu tome budući da je Microsoft otkrio to sve na svom blogu.
Ime Acompli vam možda ne govori mnogo, ali oni su kao što smo rekli, fokusirani na izradu email klijenta za profesionalne korisnike. Aplikacija dolazi sa funkcijama koje omogućavaju korisniku da brzo pronađe email u inboxu za svega nekoliko sekundi. Biće zanimljivo videti da li Microsoft želi da koristi Acompli kako bi poboljšao svoje email servise, ili jednostavno preuzima kompaniju da poboljša svoju ponudu za iOS i Android korisnike.
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi