Microsoft kreirao pantalone koje mogu da pune telefon

Microsoft je predstavio još jednu inovativnu tehnologiju, tako što je kreirao pantalone koje bežično mogu da pune telefon, uz pomoć Nokije i britanskog modnog dizajnera Adriena Sovejdža.

Microsoft je predstavio još jednu inovativnu tehnologiju, tako što je kreirao pantalone koje bežično mogu da pune telefon. Microsoft je ovaj par pantalona kreirao uz pomoć Nokije i britanskog modnog dizajnera Adriena Sovejdža. Prototip je prikazan u Londonu, a očekuje se da će zeleno svetlo za proizvodnju dobiti uskoro. Cela ideja, koja stoji iza koncepta je jednostavna: osoba koja nosi pantalone treba da stavi telefon u džep i da sačeka da ugrađeni punjač napuni bateriju. Pantalone će moći da pune kompatibilne Lumia Windows Phone telefone, a koriste Nokia DC-50 punjač. Ove inovativne pantalone će uskoro biti dostupne preko Amazona, a cena nije objavljena. Business Insider javlja da će pantalone koštati preko 340 dolara.Izvor: Phone Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi