Microsoft i dalje ne odustaje od Windows RT

Surface tim je tokom AMA sesije na Redditu obelodanio da Windows RT ostaje tu gde jeste, sa ukazivanjem na Surface 2 tablet i mogućnostima koje RT i dalje pruža.

Mnogi korisnici smatraju da je Windows RT beskorisna platforma, uglavnom zbog toga što ne podržava pune Windows aplikacije i dolazi sa limitiranošću korišćenja. Iako neki veruju da je Microsoft spreman da  odustane od Windows RT i u potpunosti pređe na Windows u budućim tabletima, izgleda da Microsoft i dalje želi da ARM platformi da šansu i smatra je pravim izborom za igranje i poslovne aktivnosti. Surface tim je tokom AMA sesije na Redditu obelodanio da Windows RT ostaje tu gde jeste, sa ukazivanjem na Surface 2 tablet i mogućnostima koje RT i dalje pruža. Windows RT trenutno pokreće dva različita modela u Microsoftovoj liniji – Surface RT i Surface 2, ali bi više uređaja moglo biti dostupno u narednim godinama.Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi