Microsoft dodao PIN kod u OneDrive za Windows Phone

Microsoft je upravo predstavio novo ažuriranje za svoju OneDrive aplikaciju za Windows Phone, koje donosi nekoliko novih funkcija i opcija koje su korisnici dugo priželjkivali.

Microsoft je upravo predstavio novo ažuriranje za svoju OneDrive aplikaciju za Windows Phone, koje donosi nekoliko novih funkcija i opcija koje su korisnici dugo priželjkivali. Tako je sada moguće pristupiti više Microsoft naloga preko OneDrive-a, kao i uskladištiti detalje tih naloga unutar aplikacije kako bi se omogućio lakši pristup i menjanje između naloga kasnije. Pored ovoga, Microsoft je dodao i PIN kod kako bi zaštitio korisničke naloge od neovlašćenog ili slučajnog pristupa od strane drugih korisnika. Pored ovoga, implementacija PIN koda će obezbediti očuvanje podataka od špijuniranja. Takođe, OneDrive za Windows Phone sada omogućava i kreiranje, pregled i deljenje albuma unutar aplikacije, što je do sada bilo dostupno samo za web.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi