Meizu predstavio novi logo, procurela nova serija flagship telefona

Kompanija je upravo objavila potpuni rebrending, uz novi logo, a procureli su i detalji o novoj familiji Meizu telefona iz gornjeg segmenta.

Meizu je kineski proizvođač telefona koji je sve aktivniji i poslednjih meseci je predstavio nekoliko zanimljivih Android uređaja. Kompanija je upravo objavila potpuni rebrending, uz novi logo, a procureli su i detalji o novoj familiji Meizu telefona iz gornjeg segmenta.
Meizunewlogo2.jpgNovi logo dolazi u plavoj i crnoj verziji i nešto je izmenjen u odnosu na prethodnu verziju. Međutim, verovatno je mnogo zanimljivija nova Meizu familija uređaja koja se uskoro očekuje. Trenutno, kompanija ima MX familiju telefona iz gornjeg segmenta (uz Meizu MX5 kao aktuelnog predvodnika) i M seriju (5-inčni Meizu M2 i 5.5-inčni Meizu M2 Note su najnoviji članovi ove linije). Nova serija Meizu uređaja će verovatno biti najviše premijum i skuplja od aktuelne MX serije uređaja.
Meizunewlogo3.jpgIzvor: Phone Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi