Magic Leap otkrio prototip na kome radi

Novi izveštaj nam donosi procurelu fotografiju onoga što se tvrdi da je Magic Leap-ov prenosivi uređaj izmenjene realnosti.

Nije se mnogo znalo do sada o proizvodu na kome radi Magic Leap, startup kompanija vredna 4,5 milijarde dolara. Ono što smo mogli čuti je da se radi o “uvećanoj ljudskoj viziji sa digitalnim slikama”. Novi izveštaj nam donosi procurelu fotografiju onoga što se tvrdi da je Magic Leap-ov prenosivi uređaj izmenjene realnosti. Za sada izgleda kao ranac, ali ipak ne znamo kakav će finalni proizvod biti.
Business Insider je dobio ovu fotografiju a prototip je opisan kao “pravi nosivi uređaj”. Za sada se kaže da je to prototip napravljen prošlog meseca i da su od tada učinjena neka poboljšanja. Magic Leap CEO Roni Abovic je ipak na Twitter-u poručio da procurela fotografija nije ono što mislimo da jeste, kao i da ona pokazuje njihovu test mašinu.
Ipak, prototip koji Magic Leap trenutno ima treba da pređe dug put pre nego što postane zvaničan proizvod na tržištu. Za očekivati je da Magic Leap donese svoju viziju izmenjene realnosti u narednom periodu.
Microsoft vidi budućnost u kojoj će izmenjena realnost pronalaziti izgubljene ključeve
Izvor: BusinessInsider

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi