Logitech prijavio najbolje finansijske rezultate u poslednjih sedam godina

Prema najnovijem izveštaju Logitecha, kompanija je prevazišla očekivanja za fiskalnu 2015. godinu sa rastom prodaje od 28 odsto.

Prema najnovijem izveštaju Logitecha, kompanija je prevazišla očekivanja za fiskalnu 2015. godinu sa rastom prodaje od 28 odsto. Na ovakav rezultat je najviše uticala prodaja u domenu gejming opreme, tableta i drugih ddoataka. Logitechov GAAP (generalno prihvaćeni principi računovodstva) operativni prihod je procenjen na 141 milion dolara, dok GAAP zarada po akciji 0,81 dolar (u porešenju sa prošlogodišnjih 0,46 dolara). Ovaj veliki rast označava najbolju zaradu po akciji još od fiskalne 2008. godine. Kada je upitan o budućim razvojnim planovima, predsednik i CEO Logitecha Breken Derel je izjavio: ” Nastavićemo transformaciju Logitecha u jednostavniju i brže rastuću kompaniju. Fokusiraćemo se na rastuće poslovanje u maloprodaji”.Izvor: TweakTownSve informacije u vezi sa kompanijom Logitech, možete pogledati na Logitech stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi