Logitech predstavio svoju novu tastaturu za iPad

Kompanija Logitech je pustila u prodaju novi model tastature, sa nazivom Logitech Keys-To-Go. Keys-To-Go je Bluetooth tastatura koja je kompatibilna sa bilo kojim iPad tabletom, i jako podseća na pojednostavljenu verziju Touch Cover-a , koji dolazi sa Microsoft Surface uređajem.

Ova tastatura po ceni od 70 dolara dolazi u crnoj, crvenoj ili plavo-zelenoj boji. Sa debljinom nešto većom od 6 mm, lako i neprimetno će vam stati u torbu ili ranac, iako sa 200 grama dodaje samo 50% ukupne težine neverovatno tankog iPad Air 2 tableta. Napravljena je od onoga što Logitech naziva “FabricSkin” teksturom, čija je površina optorna na fleke i izgleda skoro identično kao površina Touch Cover-a. Malo je šira od iPad mini modela, pa će pozicija nekih tastera možda biti malo “tesna”, ali će svakako olakšati i ubrzati kucanje nego na samom ekranu iPad-a.

Touch Cover je definitivno jedan od najgenijalnijih aduta Microsoft Surface-a. Ne zahtevajući puno prostora i brige , tastatura koju možete da upotrebite kada god poželite, predstavlja sjajan dodatak za tablet. Logitech ovime nije izmislio ništa novo, ali ipak predstavlja lep novi dodatak za iPad.
Izvor: The Verge 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi