Logitech najavio CREATE tastaturu za iPad Pro

Prema navodima Logitecha, CREATE je tastatura pune veličine za rad sa iOS 9 platformom, a omogućiće da produktivnost i kreativnost na novom tabletu dođu do punog izražaja.

Apple je juče predstavio iPad Pro tablet, a uz uređaj je najavio i Smart Keyboard dodatak koji se konektuje sa uređajem preko Smart Connector funkcije. Ovo je oficijelna Apple tastatura za iPad Pro. Međutim, postoji rešenje i za one korisnike kojima se ne sviđa dizajn ili neki drugi element Smart Keyboarda. Za njih je tu Logitech tastatura za iPad Pro, pod nazivom CREATE.Apple najavio najveći iPad do sadaLogitech CREATE je prva third-party tastatura za iPad Pro, ali je sigurno da neće biti i poslednja koja će biti kreirana za ovaj tablet. Prema navodima Logitecha, CREATE je tastatura pune veličine za rad sa iOS 9 platformom, a omogućiće da produktivnost i kreativnost na novom tabletu dođu do punog izražaja. “Čak i boja i izrada tastature su sofisticiranoi kreirani kako bi delovali kao nerazdvojni deo iPad Pro tableta”, navodi Mišel Herman ispred kompanije Logitech. Logitech CREATE je izrađen od materijala koji je otporan na udarce, ogrebotine i prosutu tečnost. Na tržištu će se naći od novembra, a cena još nije određena.Izvor: UbergizmoSve informacije u vezi sa kompanijom Logitech, možete pogledati na Logitech stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi