LinkedIn pokrenuo veliki redizajn

Poslovna društvena mreža LinkedIn najavila je danas veliki redizajn. Servis u vlasništvu Microsoft-a će postepeno u narednim nedeljama donositi novi izgled svim korisnicima

Poslovna društvena mreža LinkedIn, najavila je danas veliki redizajn. Servis u vlasništvu Microsoft-a će postepeno u narednim nedeljama donositi novi izgled svim korisnicima. Međutim, kako se poručuje, ovo je najveći redizajn LinkedIna od njegovog početka. Kada pogledate novu početnu stranicu, trebaće vam veoma malo da shvatite koliko podseća na Facebook.
Ipak, to ne mora da bude loše jer je stari izgled LinkedIna bio pretrpan i u neredu, a novi je svakako daleko lepši. LinkedIn kod najave novog interfejsa koristi reči kao što su intuitivan, brži, pametniji, bogatiji, kako bi opisao promene koje je doneo.
Navigaciona traka sada ima sedam ključnih oblasti, iako sve ostalo dolazi pod More ikonicu. Tu je i novi korisnički interfejs za razmenu poruka u realnom vremenu, koji može da se koristi iz bilo kog dela sajta, a okvir za pretragu je univerzalan i vi možete da vidite ko čita stvari koje delite i ko se angažuje u okviru njih.
Rusija zabranila Linkedln, da li su Facebook i Twitter sledeći?

Izvor: BlogGSM

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi