LinkedIn pokrenuo aplikaciju namenjenu studentima

U poređenju sa Facebook ili Twitter društvenim mrežama, LinkedIn je fokusiran na povezivanje poslovnih ljudi, a sada spremaju aplikaciju za studente

Sigurni smo da su do sada mnogi poslovni ljudi barem čuli za LinkedIn, ukoliko ga već i ne koriste. U poređenju sa Facebook ili Twitter društvenim mrežama, LinkedIn je fokusirana na povezivanje poslovnih korisnika pa ukoliko tražite nekoga u određenoj industriji ili ukoliko tražite neki posao, Linkedln je pravo mesto za vas.
Linkedln je društvena mreža koja ima tendenciju da bude krajnje ozbiljna/profesionalna, a kompanija upravo pokreće novu aplikaciju nazvanu LinkedIn Students. Ipak, aplikacija nije namenjena ka tome da povezuje studente, već da pomaže studentima da se pripreme za nastavak svoje dalje karijere.
Ona će omogućiti studentima da istražuju različite poslove na bazi njihovog obrazovanja. Takođe će im dati pristup člancima o savetima za karijeru koji su pisani namenski za studente. Studenti će biti u mogućnosti da vide koje kompanije pokazuju tendenciju da zaposle studente iz njihove škole, kao i brojne druge stvari koje bi trebalo da im budu od koristi prilikom ulaska u poslovni svet.
LinkedIn konačno prestaje da spamuje vaš inbox
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi