LG Watch Urbane LTE predstavljen bez Android Wear platforme

Korejska kompanija je predstavila novi pametni sat ali ovog puta bez Android Wear platforme, već sa svojim operativnim sistemom namenjenim nosivim uređajima.

LG je najavio svoj Urbane pametni sat sa Android Wear platformom sredinom februara, a obećali su da će ga prikazati na Svetskom mobilnom kongresu. Ipak, korejska kompanija je predstavila novi pametni sat ali ovog puta bez Android Wear platforme, već sa svojim operativnim sistemom namenjenim nosivim uređajima. Radi se o LG Watch Urbane LTE pametnom satu koji dolazi sa tri tastera umesto jednim: Quick Setting, Home i Back. Ovaj pametni sat se odlikuje 1,3-inčnim P-OLED displejem koji ima rezoluciju od 320 x 320 piksela, a treba istaći i da je tu 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 400 procesor, 1 GB RAM i 4 GB interne memorije kao i baterija od 700mAh što je vrlo dobro za ovakav gedžet. LG-ev pametni sat je otporan na prašinu i vodu, a što se tiče povezivanja LG Watch Urbane LTE sadrži Wi-Fi, Bluetooth 4.0 uz LE (Low Energy) i NFC.
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi