LG uskoro donosi L Fino i L Bello telefone u Evropu

LG je na IFA 2014 sajmu predstavio nove LG L Fino i L Bello telefone iz L serije smartfona, a sada poručuje da u oktobru stižu u Evropu

Kompanija LG predstavila je na IFA 2014 sajmu u Berlinu dva nova pristupačna telefona koja pripadaju L seriji, a radi se o modelima koji nose naziv LG L Fino i L Bello. LG poručuje da će se ova dva smartfona tokom oktobra naći u prodaji u Evropi, ali nije objavio njihovu cenu. Treba reći da oba uređaja dolaze sa Android 4.4.2 KitKat platformom, i LG-evim UX korisničkim interfejsom a tu je i LG Knock Code funkcija otključavanja. LG L Fino se odlikuje 4,5-inčnim WVGA IPS displejem uz gustinu piksela od 207 ppi. Što se tiče hardvera, tu je 1,2 GHz quad-core procesor, kamera od 8 megapiksela kao i baterija od 1900mAh. LG L Bello je veći model i on ima 5-inčni FWVGA IPS displej čija je gustina 196 ppi. On ima duplo više interne memorije kao i bateriju od 2540mAh, dok je ostalo nepromenjeno. Oba smartfona imaju slot za microSD kartice.
Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi