LG Tab Book je novi Android tablet hibrid

LG nema puno Android tableta na tržištu, ali kada južnokorejska kompanija predstavi neki ovakav uređaj on se zaista izdvaja od konkurencije. Takav slučaj je i sa LG Tab Book modelom.

LG nema puno Android tableta na tržištu, ali kada južnokorejska kompanija predstavi neki ovakav uređaj on se zaista izdvaja od konkurencije. Takav slučaj je i sa LG Tab Book modelom, koji je kompanija predstavila u Koreji. Ovo ne samo da je jedan od najvećih Android tableta, već i jedan od najsnažnijih. LG Tab Book je 11.6-inčni 2-u-1 uređaj sa rezolucijom displeja od 1920 x 1080 piksela. Pokreće ga četvrta generacija Core i5 4200U procesora od 2.6GHz, ima Intel HD Graphics 4400 GPU, 4GB RAM-a, 128GB SSD. Tablet ima slajding mehanizam koji ga konvertuje u laptop, bar do određenog stepena. Tastatura je ugrađena, što će vas poštedeti nošenja tastature sa sobom. LG nije objavio dostupnost i cenu po kojoj će se LG Tab Book prodavati, a mana bi mu mogla biti nešto stariji Android 4.2.2 operativni sistem.Izvor: Android Community

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi